Rafturi industriale

Rafturi standard

Rafturile pentru depozitarea paleților se adaptează ușor la cerințele speciale de depozitare, datorită unei varietăți de lățimi, adâncimi și înălțimi. De fapt, rafturile se vor potrivi în orice spațiu disponibil, și sunt adecvate pentru toate tipurile de paleți - indiferent dacă sunt paleți, cutii sau containere cu plasă Euro, Chep.
Rafturile standard pentru depozitarea paleților cu culoar lat oferă următoarele caracteristici și beneficii în configurația standard:
 • Acces liber și nerestricționat în orice moment;
 • Adaptarea optimă pentru întreaga gamă de paleți;
 • Stabilitate mare și manoperă de înaltă calitate;
 • Polițe cu înălțimi de până la 30 de metri și încărcături maxime pe modul de peste 30 de tone;
 • Toate componentele sunt protejate permanent împotriva coroziunii;
 • Gamă cuprinzătoare de accesorii și caracteristici complementare.

Rafturi industriale

Rafturi cu role

Rafturile cu role pentru depozitarea paleților sunt ideale dacă administrați un sistem de depozitare a bunurilor in regim FIFO. Cu acest sistem, puteți folosi cu până la 60% mai puțin spațiu decât în cazul folosirii unor rafturi convenționale pentru paleți.
Sistemul de rafturi cu role pentru depozitarea paleților Dexion oferă o soluție dinamică de depozitare cu module integrate de transport pentru a se potrivi la majoritatea tipurilor și dimensiunilor de paleți. Sunt bine adecvate pentru industria băuturilor sau ca o unitate-amortizor de depozitare în producție.

Rafturi industriale

Rafturi gravitationale pentru cutii

Sistemul de rafturi gravitaționale pentru cutii este o soluție rapidă și flexibilă pentru a transporta componentele la stațiile de asamblare fără întrerupere. De asemenea, puteți regla ușor rafturile și rolele pentru a asigura mișcarea eficientă a diverselor pachete dimensionate.
Sistemul de rafturi gravitaționale pentru cutii este suficient de flexibil pentru a permite schimbarea și evoluția schemelor de depozitare, datorită faptului că poate fi construit ca o unitate staționară sau prevăzut cu role care se pot bloca. În mod alternativ, se poate integra și în rafturile pentru paleți la orice nivel inferior, sub marfa în vrac, de exemplu.

Rafturi industriale

Rafturi push-back cu cărucioare

Rafturile Push-Back cu cărucioare oferă echipelor dvs. o depozitare de mare densitate pentru a avea acces ușor și rapid la încărcăturile din depozit. Pot încărca și descărca paleți de pe aceeași față a culoarului; reducând distanțele de deplasare a stivuitorului și durata.
Este disponibilă o gamă de dimensiuni de cărucioare pentru a se potrivi tuturor tipurilor și dimensiunilor de paleți. Codificarea pe culori a cărucioarelor și o identificare unică a elementelor ajutătoare de proiectate cu roți multiple și asigurarea faptului că aceste cărucioare funcționează fără probleme și în condiții de siguranță - chiar și în mediul exigent al depozitelor frigorifice. De asemenea, rafturile Push-Back cu cărucioare pot fi folosite pentru a asigura un spațiu suplimentar de depozitare în zone neutilizabile, cum ar fi deasupra intersecțiilor de culoare sau în jurul nivelatorilor de docuri.

Rafturi industriale

Rafturi cu culoar îngust

Rafturile cu culoar îngust pentru depozitarea paleților reprezintă ultima opțiune de economisire a spațiului dacă spațiul de depozitare este limitat. Oferă echipelor dvs. o capacitate maximă de depozitare și permite selectarea rapidă a comenzilor și accesul rapid la fiecare palet.
Rafturile cu culoar îngust pentru depozitarea paleților de la WDS combină o multitudine de caracteristici care permit o utilizare cât mai bună a spațiului și o alegere rapidă a comenzilor. Compacte și eficiente, reprezintă un sistem de construcții folosit într-o varietate mare de industrii acolo unde spațiul de depozitare este limitat.

Rafturi industriale

Cantilever

Concepute pentru a satisface cerințele dvs. exacte, aparatele noastre Cantilevers sunt extrem de versatile indiferent de mediul de lucru și fără suporturi frontale, toate nivelurile sunt disponibile pentru stivuitoare.
 • Rafturi Cantilever mobile
 • Rafturi cu role de depozitare a produselor lungi
 • Rafturi Cantilever pentru încărcări medii și ridicate
 • Rafturi Cantilever pentru încărcări reduse

Rafturi industriale

Accesorii Sisteme Rafturi Industriale

Toate soluțiile noastre de depozitare sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și concepute pentru a rezista testului de timp, chiar și în cele mai intense medii de operare.
Gama noastră de accesorii de siguranță, sunt concepute pentru a completa și a personaliza în continuare o configurație existentă, înseamnă că aveți certitudinea că operatorii dvs. sunt în siguranță și că respectați toate reglementările necesare.
 • Protectie de coloana montata pe podea
 • Apărători tip Tunel și Suport pentru semipaleţi;
 • Diblu de Blocare;
 • Marcaje vizuale;
 • Plasa anti-cadere;
 • Elemente de protecţie pentru capătul rafturilor;
 • Protectie de coloana;
 • Protectie de coloana montata in podea;
 • Polițe din plasă de oțel și grătare.

Rafturi industriale

Inspectia rafturilor

Rafturile comercializate sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și sunt proiectate pentru a fi utilizate timp de mai multi ani. Insa activitatea dintr-un depozit prezintă numeroase pericole ascunse, cum ar fi rafturile deteriorate, elementele de protecţie necorespunzătoare pentru rafturi, piesele lipsă sau personalul neinstruit.
O serie de riscuri sunt uşor de depistat, însă multe dintre acestea sunt ascunse, iar neînlăturarea acestora poate avea drept consecinţă avarierea produselor din depozit sau accidentarea personalului. Încărcarea și descărcarea constantă a paleților pot compromite rezistența, stabilitatea și integritatea oricărui sistem de depozitare, motiv pentru care trebuie să fie inspectat periodic pentru a determina semne de uzură.

Inspecțiile pot:

 • Preveni daunele persoanelor sau a bunurilor;
 • Extinde durata de viață a sistemului de depozitare;
 • Minimiza costurile viitoare de reparare prin descoperirea la timp a riscurilor;
 • Inspecțiile regulate ale rafturilor nu sunt doar bune practici comerciale, ci și cerințe legale.

Copyright © Warehouse Design Systems 2018-. All rights reserved.
Hosting and design by ApexBit